۱۴۰۱/۱۰/۰۶
پیاده روی و تجمع بزرگ عزاداران فاطمی شهر كهریزك
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ علی کلهر شهردار کهریزک از پیاده روی، تجمع و عزاداری بزرگ فاطمیون شهر کهریزک به مناسبت ایام سوگواری بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا(س) با حضور مسئولین، شهروندان و مهاجرین مقیم کهریزک خبر داد.

پیاده روی و تجمع بزرگ عزاداران فاطمی شهر کهریزک

وی افزود این مراسم با پیاده روی و عزاداری از آستان مقدس بی بی رقیه(س) محله تبائین آغازگردید؛ با اجتماع بزرگ عزاداران حضرت صدیقه کبری (س) در آستان مقدس امام زادگان ابراهیم و اسماعیل (ع) محله قلعه شیخ ادامه پیدا کرد و با اقامه نماز جماعت ظهر و عصر به پایان رسید.

علی کلهر به نقش پر رنگ حضرت فاطمه(س) در زندگی شیعیان اشاره کرد و گفت: این ایام بهانه ایست تا شهروندان با الگو گیری از زندگی و سیره اهل بیت علیهم السلام به جامعه رنگ و بوی فاطمی دهند.