۱۴۰۱/۰۸/۱۷
تشكیل جلسه پدافند غیر عامل در شهرداری كهریزك
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ جلسه پدافند غیر عامل شهر کهریزک با حضور دکتر کریمی معاون شهری پدافند غیر عامل کل کشور، نماینده فرمانداری ویژه شهرستان ری، شهردار و معاون خدمات شهری شهرداری کهریزک ،نماینده بخشداری و سپاه ناحیه حضرت روح الله (ره)، اداره گاز، آبفا و برق، کلانتری 170 کهریزک در سالن جلسات شهرداری کهریزک برگزار شد.

تشکیل جلسه پدافند غیر عامل در شهرداری کهریزک

به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ جلسه پدافند غیر عامل شهر کهریزک با حضور دکتر کریمی معاون شهری پدافند غیر عامل کل کشور، نماینده فرمانداری ویژه شهرستان ری، شهردار و معاون خدمات شهری شهرداری کهریزک ،نماینده  بخشداری و سپاه ناحیه حضرت روح الله (ره)، اداره گاز، آبفا و برق، کلانتری 170 کهریزک در سالن جلسات شهرداری کهریزک برگزار شد.

در ابتدای این جلسه شهردار کهریزک با ارائه گزارشی اجمالی از وضعیت شهر کهریزک در حوزه مطالعاتی پدافند غیر عامل سخنان خود را آغاز نمود و با ارائه راهکار هایی در مورد توانمند سازی شهر کهریزک به ایراد سخن پرداخت.

در ادامه جلسه داود تورانی معاون خدمات شهری شهرداری کهریزک به معضلات و تهدیدات موجود در شهر و نیز  راهکار های مقابله با این مشکلات گزارش مبسوطی ارائه نمود.

لازم به ذکر مهندس سیفی نماینده فرمانداری شهرستان ری ایجاد طرح جامع پدافند غیر عامل در سطح شهر کهریزک را رهگشای مقابله با تهدیدات و معضلات برشمرد و افزود ان شا الله با تداوم این جلسات روز به روز شاهد پیشرفت های چشمگیر شهر کهریزک در خصوص پدافند غیر عامل باشیم.

در پایان، دکتر کریمی به جمع بندی مطالب ارائه شده پرداخت و بر لزوم انجام اقدامات پیشگیرانه در خصوص پدافند غیر عامل در شهر کهریزک تاکید نمود.