۱۴۰۱/۰۶/۲۶
برپایی آئین پیاده روی جاماندگان اربعین در شهر كهریزك
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک، علی کلهر با اعلام این خبر افزود شهروندان کهریزک بار دیگر در این حماسه حضور ارادت قلبی خود را به امام حسین (ع) یاد آور شدند و با پیاده روی از آستان مقدس امام زادگان ابراهیم و اسماعیل (ع) تا ضلع جنوبی حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) به حدیث «من زار عبدالعظیم الحسنی بری کمن زار حسین بکربلا» جامه عمل پوشاندند.

برپایی آئین پیاده روی جاماندگان اربعین در شهر کهریزک

وی خاطر نشان کرد این مراسم آئینی با تعامل و همکاری ادارات و سازمان های بخش کهریزک برگزار گردید و با برنامه ریزی های دقیق در ستاد برگزاری پیاده روی جاماندگان بخش کهریزک این  مراسم رنگ و بوی خاصی به خود گرفت.

لازم به ذکر است این مراسم با اقامه عزای حسینی (ع) و برپایی نماز جماعت ظهر اربعین،  به پایان رسید و زائرین با وسایلی که از قبل در ضلع جنوبی حرم جا نمایی شده بودند به مبادی شروع پیاده روی بازگشتند.