۱۴۰۱/۰۵/۱۳
دیدار شهردار كهریزك با سرپرست جدید تربیت بدنی
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ علی کلهر با حضور در سالن شهدا با عیسی دوست محمدی سرپرست تربیت بدنی شهر کهریزک دیدار نمود.

دیدار شهردار کهریزک با سرپرست  جدید تربیت بدنی

به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛  علی کلهر  با حضور در سالن شهدا با عیسی دوست محمدی سرپرست تربیت بدنی شهر کهریزک دیدار نمود.

علی کلهر با اشاره  به اهمیت ورزش گفت: در راستای قهرمان پروری در رشته های مختلف در کنار شما شهروندان هستیم و با بیان اینکه ورزش یکی از نیازهای جوانان و مردم شهر می باشد، عنوان کرد:مجموعه مدیریت شهری  آماده همکاری با تربیت بدنی برای کمک به ورزش شهر می باشد.

شهردار کهریزک ضمن تشکر از خدمات آقای سابوته و آرزوی موفقیت برای ایشان خاطر نشان کرد: باعث خشنودیست که در این جایگاه حساس، جوانی ورزشکار از دل خود شهر که هم از خانواده ورزش حرفه ایست و هم از مدیران سابقه دار، سکان داری اداره تربیت بدن  را به عهده گرفته است.