۱۴۰۱/۰۵/۱۱
میزبانی از شهروندان در سه شنبه های پاسخگوی شهردار كهریزك
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ در راستای اجرای طرح تکریم ارباب رجوع، جلسه ملاقات مردمی شهرداری کهریزک با شهروندان در سه شنبه های پاسخگو برگزار شد.

میزبانی از شهروندان در سه شنبه های پاسخگوی شهردار کهریزک

علی کلهر؛ شهردار کهریزک حضور شهروندان در جلسات ملاقات مردمی هفتگی مدیریت شهری را یکی از پل های ارتباطی شهرداری با اهالی شهر عنوان کرد و گفت: در این جلسات بخش قابل توجهی از مطالبات قانونی شهروندان در حوزه اختیارات شهرداری مورد بررسی و رسیدگی به پرونده ها تسریع و تسهیل گری می شود که این امر تاکنون رضایت چشمگیر اهالی را در برداشته است.

وی در پایان گفت: در این جلسه بیش از سی پرونده شهروندان مورد برسی مدیران شهرداری قرار گرفت.