۱۴۰۱/۰۵/۰۶
برگزاری آیین گشایش دفتر امام جمعه محترم بخش در محدوده شهر كهریزك
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ آیین افتتاح دفتر امام جمعه بخش کهریزک با حضور حجت‌الاسلام استیری؛ امام جمعه محترم ، رئیس دادگاه، بخشدار و شهرداران کهریزک و باقرشهر در محدوده شهر کهریزک برگزار شد.

برگزاری آیین گشایش دفتر امام جمعه محترم بخش در محدوده شهر کهریزک

به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ آیین  افتتاح دفتر امام جمعه بخش کهریزک با حضور حجت‌الاسلام استیری؛ امام جمعه محترم ، رئیس دادگاه، بخشدار و شهرداران کهریزک  و باقرشهر در محدوده شهر کهریزک برگزار شد.

علی کلهر؛ شهردار کهریزک  ضمن گرامیداشت روز ملی امام جمعه گفت:  پنجم مرداد ماه سالرروز اقامه اولین نماز جمعه در تهران پس از پیروزی انقلاب اسلامی است، به همین مناسب در تقویم روزشمار کشور این روز به نام روز امام‌جمعه نامگذاری و مزین شده است که مجدد این روز را به امام جمعه محترم بخش کهریزک تبریک و برای وی آرزوی توفیق روزافزون دارم.

شهردار کهریزک در ادامه افزود: افتتاح دفتر نمایندگی امام جمعه بخش کهریزک در محدوده شهر کهریزک فرصت مغتنمی برای ارتباط دوسویه مستمر و تاثیر گذار بین شهروندان، نمازگزاران و حجت الاسلام استیری، امام‌جمعه محترم در حوزه های مذهبی و اجتماعی و می باشد.