۱۴۰۱/۰۵/۰۶
برگزاری جلسه مشترك مدیریت شهری با فعالان صنعتی و نظامی شهر كهریزك
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ جلسه مشترک شهردار و صاحبان صنایع و فرماندهان پادگان شهید خدری پیرامون رفع مشکلات حوزه شهری برگزار شد.

برگزاری جلسه مشترک مدیریت شهری با فعالان صنعتی و نظامی شهر کهریزک

علی کلهر؛ شهردار ‌کهریزک با اعلام این خبر گفت: این جلسه با صاحبان صنایع و تولید کنندگان خیابان شانزدهم صنعت واقع در خیابان ۶۰ متری امام حسین( ع) و فرماندهان پادگان شهید خدری و با هدف احصاء مشکلات حوزه شهری محدوده این دو منطقه تشکیل شد و رسیدگی و رفع مشکلات عمرانی، ترافیکی و خدماتی مطروحه در اولویت برنامه های مدیریت شهری شهرداری کهریزک قرار گرفت.

وی خاطرنشان کرد: برگزاری جلسات چهره به چهره با فعالان حوزه های مختلف شهری تاثیر بسزایی در رفع مشکلات نقاط مختلف شهر و ارتقای خدمات رسانی نهاد شهرداری به شهروندان، کسبه و صنعتگران شهر دارد که این جلسات به طور مستمر در دستور کار شهرداری کهریزک قرار دارد.