۱۴۰۱/۰۳/۳۱
سرپرست امور اداری و منابع انسانی شهرداری كهریزك منصوب شد
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ بر اساس حکم شهردار کهریزک "دکتر محمدرضا راستین مرام" به عنوان سرپرست امور اداری و منابع انسانی شهرداری کهریزک منصوب شد.

سرپرست امور اداری و منابع انسانی شهرداری کهریزک منصوب شد

علی کلهر، شهردار کهریزک ضمن آرزوی موفقیت برای سرپرست جدید امور اداری و منابع انسانی شهرداری کهریزک گفت: مهمترین اصل انتخاب افراد برای انتصاب در جایگاه های مدیریتی، شایسته سالاری و تجربه و تخصص کاری است و پس از بررسی سوابق چندین گزینه وی با دارا بودن شاخص های مناسب  در عرصه امور اداری به عنوان سرپرست این حوزه معرفی و منتصب شد.

وی دارای مدرک کارشناسی ارشد مدیریت دولتی و دانشجوی دکترای منابع انسانی است که در دوران خدمت خود در نهادهای مختلف، سابقه مدیریت منابع انسانی سازمان بهشت زهرا و نظام یشنهادات شهرداری تهران،  مدرس منابع انسانی در دانشگاه آزاد، مشاور امور منابع انسانی دانشگاه امام صادق( ع) و... را دارا می باشد.