۱۴۰۰/۱۰/۲۱
next    /  2 prev
رسیدگی به مشكلات شهروندان در جلسه ملاقات مردمی كهریزك
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ در راستای اجرای طرح تکریم ارباب رجوع؛ جلسه هفتگی ملاقات مردمی شهردار با شهروندان کهریزک برگزار شد.

علی کلهر؛ شهردار کهریزک جلسات ملاقات مردمی را یکی از راهکارهای موثر برای رفع مشکلات شهر و ارتقای میزان رضایتمندی شهروندان عنوان کرد.

وی افزود: ارتباط مدیریت شهری با شهروندان فقط به جلسات ملاقات مردمی روزهای سه شنبه خلاصه نمی شود و بازدیدهای میدانی مستمر در محلات و دیدار چهره به چهره با اهالی، راه اندازی سامانه الکترونیکی و پاسخگویی مدیران هر واحد و بازبودن درب حوزه شهرداری در تمامی ایام هفته  به روی مراجعه کنندگان، پل ارتباطی مدیریت شهری با شهروندان محسوب می شود.

جلسات ملاقات مردمی شهرداری کهریزک هر سه شنبه راس ساعت 8 با حضورشهردار و  مدیران حوزه های مختلف مدیریت شهری برگزار می شود و از طریق واحد روابط عمومی شرایط حضور مراجعه کنندگان  در این جلسات فراهم‌می شود.