۱۴۰۰/۱۰/۲۰
برپایی مانور مدیریت بحران یگان انتظامی
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ مانور مدیریت بحران یگان انتظامی شهرستان ری باحضور شهردار و سایرمسئولان بخش و شهرستان در میدان تیر کهریزک برگزار شد.

علی کلهر؛ شهردار کهریزک با اعلام این خبر گفت: مانور مدیریت بحران با هدف ارتقای مهارت و آگاهی نیروهای انتظامی در مواجهه با بحران برگزار شد.

وی افزود: نیروی انتظامی در مدیریت بحران از جایگاه ویژه ای برخوردار است و عدم آگاهی و تصمیم گیری صحیح این قشر در زمان وقوع بحران، قطعا یک بحران دیگر را رقم‌می‌زند که به مراتب خسارت آن سنگین تر و غیر قابل جبران تر از بحران اولیه است لذا برپایی مانورهای مدیریت بحران تاثیر بسزایی در پیشگیری از عواقب و آسیب های ناشی از بحران های طبیعی، شهری، اجتماعی و...دارد.

وی افزایش دانش و مهارت و به روز رسانی اطلاعات اقشار مختلف تاثیر گزار در مدیریت بحران از جمله نیروی انتظامی، آتش نشانی، دستگاه های امدادرسان و ... را یکی از مهمترین و کاربردی ترین راهکارهای مدیریت بحران برشمرد.