۱۴۰۰/۱۰/۱۹
رفع معضلات و مشكلات محلات با بازدید های میدانی مدیریت شهر
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ علی کلهر به اتفاق معاون و مدیران شهرداری جهت برسی مشکلات و معضلات سطح شهر از محله حمزه آباد و شهرک پیام بازدید نمودند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ علی کلهر به اتفاق معاون و مدیران شهرداری جهت برسی مشکلات و معضلات سطح شهر از  محله حمزه آباد و شهرک پیام بازدید نمودند.

شهردار کهریزک در این خصوص گفت: یکی از کاربردی ترین روش های مطالعه، برسی و رفع مشکلات و معضلات در سطح شهر، بازدید های میدانی و همچنین گفتگو چهره به چهره با ساکنین محلات می باشد. در این روش مسئولین و مشاورین از نزدیک کاستی های منطقه را برسی نموده و راه های برطرف کردن آن را مورد مطالعه قرار خواهند داد.

وی در پایان  ضمن تشکر از همکاری مردم خاطر نشان کرد؛ توسعه و آبادانی شهر جز در سایه تعامل متقابل شهروندان و مسئولین محقق نخواهد شد.