۱۴۰۰/۰۹/۰۲
آیین غبارروبی مزار شهدا با حضور مدیران شهرداری كهریزك
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ به مناسبت فرا رسیدن هفته گرامیداشت بسیح، آیین غبارروبی و عطر افشانی مزار شهدا با حضور سرپرست و سایر مدیران شهرداری کهریزک برگزار شد.

حسین محمدی فرد، سرپرست شهرداری کهریزک ضمن گرامیداشت هفته بسیج، این ایام را به تمامی بسیجیان حوزه مدیریت شهرداری و بسیجیان بی ادعای شهر کهریزک تبریک گفت.

وی در این مراسم، یاد و خاطر شهدا را گرامیداشت و گفت: اگر امروز در  صلح به سر میبریم، این آرامش را مدیون ایثار و رشادت بسیجیان و رزمندگان ۸ سال دفاع مقدس هستیم و نام شهدا به عنوان اسطوره های این سرزمین برای همیشه در خاطر تاریخ این مرز و بوم ماندگار خواهد شد.

سرپرست شهرداری کهریزک افزود: نهاد مقدس بسیج میراث گرانبهای امام خمینی( ره) برای همه نسل های پس از انقلاب است و همه ما در هر پست و جایگاهی که هستیم باید از این شجره طیبه به خوبی صیانت کرده و رسالت خودمان را برای تحقق معنای واقعی بسیج ایفا کنیم.

در ادامه مدیران شهرداری کهریزک قبور شهدا را با اهدای شاخه های گل و گلاب مزین کردند.