۱۴۰۰/۰۹/۰۲
سر و سامان گرفتن معابر سطح شهر با گشت ویژه انضباط شهری
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ داود تورانی سرپرست معاونت خدمات شهری شهرداری کهریزک با اعلام این خبر گفت: با توجه به مشاهدات صورت گرفته و همچنین گزارشات پی در پی مردمی در سامانه 137 شهرداری کهریزک این طرح جنبه اجرایی به خود گرفت.

وی افزود: طبق قانون شهرسازی برای دپو مصالح هر کارگاه ساختمانی مقدار معینی تعیین گردیده که در صورت تخطی از این حریم، گشت انضباط شهری وارد عمل خواهد شد و این موضوع در مورد اصناف و دیگر پیشه وران صدق خواهد کرد.

تورانی در ادامه گفت: در این طرح علاوه بر جمع آوری مصالح های ساختمانی و رفع سد معابر، کلیه بنر های تبلیغاتی مزاحم، بنر های ترحیم جمع آوری گردید.