۱۴۰۰/۰۸/۲۹
پیام مسئول حراست شهرداری كهریزك به مناسبت هفته بسیج
متن پیام بدین شرح می باشد: بسمه تعالی نهاد مقدس بسیج در طول دوران پرافتخار انقلاب اسلامی (دوران هشت سال دفاع مقدس، دفاع از ارزش‌ها، مقابله با معاندان و فتنه گران، در حوادث گوناگون مثل سیل و زلزله و همچنین بیماری منحوس کرونا) همیشه در صحنه حاضر بوده و به عنوان بازوی توانمند ولایت در مسیر تعالی و پیشرفت کشور تلاش بی وقفه و اثرگذاری داشته است. این نهاد مقدس هم اکنون به عنوان یک الگوی موفق در سایر بلاد اسلامی مورد استفاده قرار گرفته است.

پیام مسئول حراست شهرداری کهریزک به مناسبت هفته بسیج

متن پیام بدین شرح می باشد:

بسمه تعالی

نهاد مقدس بسیج در طول دوران پرافتخار انقلاب اسلامی (دوران هشت سال دفاع مقدس، دفاع از ارزش‌ها، مقابله با معاندان و فتنه گران، در حوادث گوناگون مثل سیل و زلزله و همچنین بیماری منحوس کرونا) همیشه در صحنه حاضر بوده و به عنوان بازوی توانمند ولایت در مسیر تعالی و پیشرفت کشور تلاش بی وقفه و اثرگذاری داشته است. این نهاد مقدس هم اکنون به عنوان یک الگوی موفق در سایر بلاد اسلامی مورد استفاده قرار گرفته است.

امروز جوانان بسیجی این مرز و بوم به عنوان پیشبران بیانیه گام دوم انقلاب هم در عرصه سازندگی و آبادانی و هم جهاد تبیینی، نهایت تلاش خود را نموده و دشمن را در رسیدن به اهداف شوم و استکباری خود ناکام گذاشته اند.

ضمن تبریک هفته بسیج این میراثِ ماندگارِ امام راحل (ره) به تمام بسیجیان سلحشور بویژه دریادلانِ بسیجیِ شهر کهریزک و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای بسیجی و جبهه مقاومت و سید الشهدای مقاومت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی ، انشاالله انقلاب و میراث شهدا توسط سکاندار بسیجی فرماندهی معزز کل قوا حضرت آیت الله امام خامنه ای عزیز به دست صاحب اصلی اش حضرت بقیه الله اعظم برسد./

بسیجی وحید شاملو - مسئول حراست شهرداری کهریزک