۱۴۰۰/۰۸/۲۹
پیام سرپرست شهرداری كهریزك به مناسبت فرا رسیدن هفته بسیج
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ حسین محمدی فرد سرپرست شهرداری کهریزک ضمن گرامیداشت هفته بسیج گفت: بسیج سرمایه گرانبها و ارزشمند انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است که برای رضای خداوند متعال در راه دفاع از آرمان های اسلام تلاش می نماید.

پیام سرپرست شهرداری کهریزک به مناسبت فرا رسیدن هفته بسیج

وی خاطر نشان کرد: این یادگار گرانقدر امام خمینی(ره) با تکیه بر دستورات الهی و رهنمودهای مقام معظم رهبری روز به روز در جهان شناخته تر و سربلندتر خواهد بود. رشادت و ازخودگذشتگی بسیج و بسیجی به مکان و زمان خاصی تعلق ندارد و از پیروزی انقلاب اسلامی گرفته تا دوران دفاع مقدس و سایر دوران های سخت ، بسیجیان در نهایت اقتدار با روحیه ای جهادی، یار و دلسوز نظام و انقلاب بوده اند.

محمدی فرد در پایان اظهار داشت: برای شناختن جایگاه ویژه یک بسیجی همین کافی است که امام عزیزمان فرمودند: "من افتخار می‌کنم که یک بسیجی هستم."

اينجانب ، فرارسیدن هفته بسیج را خدمت تمامی بسیجیان عزیز، تبریک و تهنیت عرض می کنم و سربلندی و توفیق روزافزون شما بسیجیان و طول عمر با عزت برای رهبر معظم انقلاب ازدرگاه خداوند متعال مسئلت دارم.