۱۴۰۰/۰۸/۲۳
برگزاری جلسه ستاد مدیریت بحران شهرداری كهریزك
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ جلسه ستاد مدیریت بحران شهرداری کهریزک با موضوع پیشگیری از عواقب بارش برف و باران فصل زمستان برگزار شد.

برگزاری جلسه ستاد مدیریت بحران شهرداری کهریزک

داود تورانی؛ سرپرست معاونت خدمات شهری شهرداری کهریزک با اعلام این خبر گفت: در این جلسه که با حضور مدیران واحدهای اجرایی مدیریت شهرداری برگزار شد، مشکلات و معضلات فیزیکی سطح شهر در زمان شروع فصل زمستان احصاء و تدابیر لازم جهت پیشگیری از آبگرفتگی معابر در زمان بارش باران، فعالسازی ستاد برفروبی، لایروبی انهار و...  در دستور کار اعضای ستاد مدیریت بحران قرار گرفت.

در ادامه این جلسه، پیشنهادات لازم جهت رفع آسیب های احتمالی نقاط پر خطر شهر نیز مطرح و مورد رسیدگی قرار گرفت.