۱۴۰۰/۰۷/۲۲
پیام سرپرست شهرداری كهریزك به مناسبت فرا رسیدن هشتم ربیع الاول
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ حسین‌محمدی فرد؛ سرپرست شهرداری کهریزک؛ ۸ ربیع الاول شهادت یازدهمین اختر تابناک ولايت و امامت امام حسن عسکری( ع) را به عاشقان و شیفتگان اهل بیت عصمت وطهارت ومردم ولایت مدار شهر کهریزک تسلیت و تعزیت گفته و اظهار داشت: زندگانی امام حسن عسگری( ع) برگ زرینی از تاریخ زندگانی ائمه اطهار است که هر برگ آن درس بزرگی از بندگی و آزددگی است و امیدوارم همه ما در همه عرصه های زندگی همواره رهرو آن امام همام باشیم.

پیام سرپرست شهرداری کهریزک به مناسبت فرا رسیدن هشتم ربیع الاول

به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ حسین‌محمدی فرد؛ سرپرست شهرداری کهریزک؛  ۸ ربیع الاول شهادت یازدهمین اختر تابناک ولايت و امامت امام حسن عسکری( ع) را به عاشقان و شیفتگان اهل بیت عصمت وطهارت ومردم ولایت مدار شهر کهریزک تسلیت و تعزیت گفته و اظهار داشت: زندگانی امام حسن عسگری( ع) برگ زرینی از تاریخ زندگانی ائمه اطهار است که هر برگ آن درس بزرگی از بندگی و آزددگی است و امیدوارم همه ما در همه عرصه های زندگی همواره رهرو آن امام همام باشیم.

وی در ادامه این پیام، فرا رسیدن آغاز دوران امامت پر صلابت امام مهدی موعود را خدمت حضرت ولیعصر( عج) و پیروان حقیقی ایشان تبریک و تهنیت گفت.

سرپرست شهرداری کهریزک از تمامی شیعیان و پیروان امام زمان( عج) به ویژه اهالی مومن و مهدوی شهر کهریزک درخواست کرد تا به میمنت سرآغاز امامت دوازدهمین اختر تابناک ولایت با هم دست به دعا بردارند و برای فرج ایشان دعا کنند تا انشالله با ظهور آقا امام زمان، شاهد بسط عدل و داد در جهان هستی باشیم.