۱۴۰۰/۰۷/۱۸
دیدار و تجلیل مدیریت شهرداری كهریزك از عوامل كلانتری 170 كهریزك
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ سرپرست شهرداری کهریزک و مدیران شهرداری به مناسبت گرامیداشت هفته نیروی انتظامی در کلانتری170حضور یافته و با اهدای شاخه های گل از نیروهای سبزپوش کلانتری تجلیل بعمل آوردند.

محمدی فرد، ضمن گرامیداشت هفته نیروی انتظامی از زحمات و تلاش شبانه روزی نیروهای همیشه درصحنه کلانتری170 کهریزک تقدیر کرد و گفت: امنیت اجتماعی امروز ایران اسلامی مرهون دلاورمردانی است که در طول سال‌های استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی پیشگام مبارزه با هرنوع فساد بوده اند و با از خودگذشتگی از جان و مال و ناموس هموطنان خود در برابر تهدیدها حفاظت کرده اند.

سرپرست شهرداری کهریزک افزود: تعامل به موقع نیروی انتطامی با نهادهای مختلف ازجمله شهرداری تاثیر بسزایی در ایجاد نظم و آرامش و امنیت شهر دارد که این همدلی را قدر می نهیم.