۱۴۰۰/۰۷/۱۸
اجرای طرح جهادی خدمات شهری شهرداری در محلات شهر كهریزك
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ طرح جهادی خدمات شهری در محلات شهر کهریزک در حال اجراست.

وحید فروغی؛ معاون خدمات شهری شهرداری کهریزک با اعلام این خبر گفت: در راستای مناسب سازی فضای فیزیکی شهر، طرح فراگیر خدمات شهری در قالب شستشوی بوستان ها، جمع آوری زباله های حجیم و نخاله های انباشته شده محلات در دوشیفت ، لایروبی انهار، شتشوی مخازن بصورت دستی و مکانیزه در دستور کار نیروهای واحد امور شهری شهرداری کهریزک قرار گرفت.

وی در تکمیل این خبر افزود: عملیات جهادی خدمات شهری به طور مستمر   در محلات مختلف شهر با هدف رفع مشکلات زیست محیطی محلات به طور هفتگی از سوی معاونت خدمات شهری به اجرا در می آید که این طرح رضایت اهالی را دربرداشته است.