۱۴۰۰/۰۴/۲۹
پیام شهردار كهریزك به مناسبت عید قربان و آغاز دهه ولایت

حسین محمدی فرد شهردار کهریزک طی پیامی فرا رسیدن عید قربان، عید بندگی و آغاز دهه ولایت را تبریک گفت و افزود: عید سعید قربان باشکوه ترین و زیباترین جلوه تعبد و اطاعت در برابر معبود و عالی‌ترین مرحله بندگی و عبودیت به درگاه حضرت باری تعالی است .

جامعه اسلامي براي خنثي كردن توطئه‌هاي تفرقه افكنانه‌دشمنان، نيازمند اتحاد، همدلي و يكپارچگي است كه ايام مباركي همچون عيد قربان مي‌توانند مظهر اين وحدت باشند .

عید غدیر، عید کمال دین، تجلی ولایت، رکن حیات معنوی انسان و خط مشی برای مسلمانان تا آخرین روز دنیاست که عصاره آن در جمله «مَنْ کُنْتُ مَوْلاه فهذا عَلیٌ مَوْلاه» تجلی می‌یابد .

فرارسیدن موسم رستگاری حج و اعیاد بزرگ و خجسته قربان، غدیر و دهه امامت و ولایت را به تمامی مسلمانان جهان بخصوص مردم فهیم و ولایتمدار شهر کهریزک تبریک و تهنیت عرض نموده امیدوارم که همگان از برکات معنوی این ایام بهره‌مند گردیم .