۱۴۰۰/۰۴/۲۸
اجرای طرح اصلاح هندسی باندكندرو جاده قدیم تهران قم
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ حسین محمدی فرد، سرپرست شهرداری کهریزک اجرای طرح اصلاح هندسی جاده قدیم تهران قم را یکی از اقدامات عمرانی تاثیر گذار در بهبود وضعیت ترافیکی شریان اصلی شهر کهریزک عنوان کرد.

اجرای طرح اصلاح هندسی باندکندرو جاده قدیم تهران قم

به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ حسین محمدی فرد، سرپرست شهرداری کهریزک اجرای طرح اصلاح هندسی جاده قدیم تهران قم را یکی از اقدامات عمرانی  تاثیر گذار در بهبود وضعیت ترافیکی شریان اصلی شهر کهریزک عنوان کرد.

محمدی فرد در تکمیل این خبر افزود: پس از عقب نشینی دیوار اداره آموزش پرورش و تعریض این معبر، اکنون اصلاح هندسی باند کندرو ورودی جاده قدیم تهران قم  درحال اجراست.

وی خاطر نشان کرد: در این عملیات سنگفرش پیاده رو به طول ۳۰۰ متر و جدولگذاری باندکندرو به طول ۵۰۰ متر طول در دستور کار قرار دارد که اجرای این طرح عمرانی مناسب سازی و ایمن سازی این معبر را در حدفاصل آموزش پرورش به همراه دارد‌.

سرپرست شهرداری کهریزک در ادامه از اصلاح هندسی ایستگاه تاکسی در ابتدای خیابان شهید مصطفوی در امتداد باند کندرو جاده قدیم تهران قم نیز خبر داد و گفت: ساماندهی عمرانی و ترافیکی ایستگاه تاکسی افزایش رفاه حال رانندگان و مسافران و جلب رضایت آنان را دربر دارد.