۱۴۰۰/۰۴/۲۰
پیام تسلیت سرپرست شهرداری كهریزك به مناسبت شهادت نهمین اختر تابناك والایت
حسین محمدی فرد؛ سرپرست شهرداری کهریزک در پیامی سالروز شهادت امام محمدتقی( ع) را به تمامی دوستداران آن حضرت و مردم مومن و ولایت مدار شهر کهریزک تسلیت گفت.

پیام تسلیت سرپرست شهرداری کهریزک به مناسبت شهادت نهمین اختر تابناک والایت

وی با اشاره به خصایص آن امام همام گفت: امام جواد( ع)، جوانترین شمع هدایت و نهمین بحر کرامت خاندان ائمه اطهار است  است که در پرتو این صفات نیک به دو لقب با مسمای تقی و جواد ملقب شده است  و انشالله همه ما بتوانیم در پرتو این القاب ارزشمند به رستگاری برسیم.

سرپرست شهرداری کهریزک باری دیگر شهادت مظلومانه نهمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت،  حضرت امام جوادالائمه (ع) را به تمامی مسلمانان و شهروندان شهر کهریزک تسلیت گفت.