۱۴۰۰/۰۳/۲۶
حضور پرشور در انتخابات یك وظیفه ملی است
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ حسین محمدی فرد، سرپرست شهرداری کهریزک با اشاره به منویات مقام معظم رهبری که علاج دردهای مزمن کشور را در پرشور شدن انتخابات عنوان کرده اند، گفت: حضور عمومی مردم پای صندوق های رای و انتخاب اصلح در انتخابات یک وظیفه ملی است و در شرایطی که دشمنان قسم خورده ایران از هیچ تلاشی برای نا امید کردن مردم از انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی فرو گذار نیستند همه ما باید در ۲۸ خرداد ماه قوی تر و استوارتر از همیشه وارد میدان شویم و برای حفظ اقتدار کشور این رویداد سیاسی را جدی بگیریم.

حضور پرشور در انتخابات یک وظیفه ملی است

به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ حسین محمدی فرد، سرپرست شهرداری کهریزک با اشاره به منویات مقام معظم رهبری که علاج دردهای مزمن کشور را در پرشور شدن انتخابات عنوان کرده اند، گفت: حضور عمومی مردم پای صندوق های رای و انتخاب اصلح در انتخابات یک وظیفه ملی است و در شرایطی که دشمنان قسم خورده ایران از هیچ تلاشی  برای نا امید کردن مردم از انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی فرو گذار نیستند همه ما باید در ۲۸ خرداد ماه قوی تر و استوارتر  از همیشه وارد میدان شویم و برای حفظ اقتدار کشور این رویداد سیاسی را جدی بگیریم.

محمدی فرد افزود: حوزه مدیریت شهرداری کهریزک به عنوان یکی از بازوهای کمکی  فرمانداری ویژه شهرستان ری و بخشداری کهریزک از هیچ تلاشی برای برگزاری انتخابات سالم و پرشور فروگذار نبوده کارکنان و مدیران شهرداری

بر اساس قانون و مقررات تمامی اقدامات لازم درخصوص  پشتیبانی از انتخابات و برگزاری باشکوه این حماسه ملی تمامی اقدامات لازم را انجام داده اند.

سرپرست شهرداری کهریزک در ادامه خاطر نشان کرد: اهالی شهر کهریزک همواره در تمامی انتخابات های کشور حضوری پرشور و تاثیر گذار داشته اند و در ۲۸ خرداد ماه نیز با حضورشان، خوش خواهند درخشید.