۱۴۰۰/۰۳/۲۲
پیام تبریك سرپرست شهرداری كهریزك به مناسبت فرا رسیدن دهه كرامت
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ حسین محمدی فرد؛ سرپرست شهرداری کهریزک فرا رسیدن دهه فرخنده کرامت و سالروز میلاد باسعادت حضرت فاطمه معصومه (س) را به تمامی دوستداران آن حضرت به ویژه اهالی شهر کهریزک تبریک و تهنیت گفت.

پیام تبریک سرپرست شهرداری کهریزک به مناسبت فرا رسیدن دهه کرامت

وی با اشاره به نامگذاری این روز مبارک به نام روز  "دختر" گفت: برای همه ما باعث افتخار است که روز میلاد بزرگ بانوی اسلام، حضرت فاطمه معصومه(س) به عنوان الگوی کامل یک دختر ایرانی به نام روز ملی دختران این سرزمین رقم بخورد و انشالله دختران بتوانند با بهره مندی از سیره زندگی پرخیر و برکت و ارزشمند این بانوی بزرگوار در مسیر زندگی سعادتمند دنیوی و اخروی قرار بگیرند.

محمدی فرد اظهار داشت: باعث افتخار است که در تدبیری ارزشمند بازه زمانی میلاد  حضرت معصومه(س) تا میلاد حضرت امام رضا(ع) به عنوان دهه کرامت نامگذاری شده است و این ایام فرصتی است تا ضمن معرفی جایگاه ارزشمند معصومین(ع) میزبان برپایی جشن و سرور و شادمانی در نقطه نقطه کشور باشیم و وظیفه خود می دانم باری دیگر روز دختر را به تمامی دختران معصوم شهر کهریزک و دختران شاغل در مجموعه مدیریت شهرداری  شهرکهریزک تبریک و شادباش عرض کنم و باعث افتخار است که شهرداری کهریزک به مناسبت روز دختر جشنی را در سالن آمفی تئاتر شهرداری با ظرفیت محدود و با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی تدارک دیده است که با حضور شهروندان و دختران این شهر برگزار خواهد شد.

دهه کرامت یادآور لطیف‌ترین علایق و مهر و وفاداری کم‌نظیر یک خواهر نسبت به مقام شامخ و معنوی برادر است؛ خواهر و برادری که ولی نعمت مردم ایران و محور معنویت و مایه آرامش دل های پاک مومنان و عاشقان اهل بیت(ع) هستند.

اینجانبان، ضمن گرامیداشت دهه کرامت، میلاد امام هشتم حضرت علی ابن موسی‌الرضا(ع) و خواهر گران‌قدرشان حضرت فاطمه معصومه(س) را به ساروی های عزیز تبریک عرض می نماییم و امیدواریم مجموعه مدیریت شهری با تکیه بر اخلاق، وجدان و تعهد دینی در کنار دانش محوری بر مدار توسعه شهر و خدمت رسانی پيشگام و پيشرو باشیم.