۱۴۰۰/۰۳/۱۷
زیرسازی و بهسازی معابر شهرك های تازه تاسیس شهر كهریزك
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ حسین محمدی فرد، سرپرست شهرداری کهریزک مناسب سازی معابر شهر کهریزک را از اولویت های حوزه فنی و عمران مدیریت شهرداری کهریزک برشمرد.

زیرسازی و بهسازی معابر شهرک های تازه تاسیس شهر کهریزک

وی با اعلام این خبر گفت: باتوجه به درخواست مکرر اهالی و بازدیدهای میدانی انجام شده از سطح شهر، اجرای عملیات عمرانی جداول، زیرسازی و آسفالت معابر اراضی غربی دادگستری، فلاحتی، ندیم و اخلاقی درحال اجراست.

سرپرست شهرداری کهریزک خاطرنشان کرد: دراین پروژه عمرانی ۵ هزار متر مربع عملیات زیرسازی برای توزیع آسفالت و احداث یکهزار متر طول جداول نهر و کانیو صورت گرفته است.

محمدی فرد در ادامه افزود: به منظور مناسب سازی مسیر تردد اهالی و رانندگان یکهزار و ۱۰۰ تن آسفالت در معابر مذکور توزیع و روکش آسفالت انجام شد.

وی اظهار داشت: اجرای این عملیات عمرانی بخش قابل توجهی از مشکلات عمرانی ساکنان محلات شهر را مرتفع کرده است و اجرای طرح مناسب سازی سایر معابر شهر به ویژه در محلات تازه تاسیس و فرسوده و حاشیه ای شهر به عنوان یک اولویت حوزه مدیریت شهرداری در فهرست برنامه های آتی قرار دارد.