۱۴۰۰/۰۳/۱۴
پیام تسلیت سرپرست شهرداری كهریزك به مناسبت ایام ۱۴ و ۱۵ خرداد
حسین محمدی فرد؛ سرپرست شهرداری کهریزک فرارسیدن سی و دومین سالگرد ارتحال بنیانگذار انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) و همچنین پنجاه و هشتمین سالروز قیام خونین پانزده خرداد را تسلیت گفت.

پیام تسلیت سرپرست شهرداری کهریزک به مناسبت ایام ۱۴ و ۱۵ خرداد

سرپرست شهرداری کهریزک با اعلام این پیام گفت: سالروز ارتحال امام خمینی(ره) یکی از تلخ ترین مناسبت های تاریخ ایران محسوب می شود و اکنون پس از گذشت ۳ دهه از عروج آسمانی رهبر کبیر انقلاب، ملت ایران و حتی مسلمانان و انقلابیون جهان همچنان سوگوار و داغدار این رحلت حزن انگیز هستند و با گرامیداشت ۱۴ خرداد یاد و خاطره آن رهبر فرزانه گرامی می دارند.

محمدی فرد افزود: سالروز قیام ۱۵ خرداد ماه نیز یکی از یادگارهای تفکر و مکتب ارزشمند امام خمینی(ره) را که بی شک، جرقه ای برای ظهور انقلاب اسلامی ایران به شمار می رود را گرامی داشته و مقام ارزشمند شهدای قیام ۱۵ خرداد را پاس می داریم.

وی در پایان تقارن و توالی این ایام با شهادت حضرت امام جعفر صادق( ع) را به تمامی شیعیان به ویژه اهالی ولایت مدار شهر کهریزک تسلیت گفته و اظهار داشت: انشالله با پیروی از مکتب ارزشمند خمینی(ره)  و در زیر سایه ولایت مقام معظم رهبری بتوانیم در مسیر ارزشمند ائمه اطهار ( ع) گام برداریم.