۱۴۰۰/۰۳/۱۲
آغاز طرح بهسازی عمرانی معابر شهرك لاله كهریزك
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ حسین محمدی فرد؛ سرپرست شهرداری کهریزک از اجرای طرح بهسازی عمرانی معابر شهرک لاله محله قلعه شیخ خبر داد.

آغاز طرح بهسازی عمرانی معابر شهرک لاله کهریزک

وی در تکمیل این خبر افزود: معابر، جداول و انهار شهرک لاله واقع در محله قدیمی قلعه شیخ به دلیل قدمت محله سالهاست دچار  فرسودگی شده است که این امر مشکلات زیست محیطی و رفاهی متعددی را برای ساکنان این محله ایجاده کرده بود از این رو در راستای پاسخ به مطالبات اهالی، عملیات بهسازی معابر این شهرک به طول هزار متر در دستور کار مدیریت شهری قرار گرفت.

سرپرست شهرداری کهریزک با تشریح این عملیات عمرانی گفت: در این طرح یکهزار متر طول از انهار و کانیو واقع در معابر نوسازی و یکهزار مترمربع از سطح معابر نیز سنگفرش شده و ۵۰۰ تن آسفالت نیز جهت لکه گیری در سطح معابر توزیع شده است.

وی افزود: این عملیات از ابتدای خرداد ماه آغاز شده است و پس از اصلاح جداول و اتمام سنگفرش معابر به پایان می رسد.