۱۴۰۰/۰۳/۰۵
بازدید مدیران شهرداری و شورای شهر كهریزك از ایستگاه های آتش نشانی شهرداری

به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ بازدید سرزده سرپرست شهرداری و اعضای شورای اسلامی شهر کهریزک از ایستگاه های آتش نشانی شهر کهریزک انجام شد.

حسین محمدی فرد؛ سرپرست شهرداری کهریزک در این بازدید میدانی از ایستگاه های آتش نشانی شهرداری گفت: باتوجه به موقعیت جغرافیایی شهر کهریزک و همجواری با مناطق صنعتی و راه های جاده ای، ارتقای ساختار فیزیکی و تجهیزاتی مرکز آتش نشانی جهت ارائه خدمات مطلوب و به موقع به شهروندان و رانندگان آسیب دیده یکی از مهمترین اولویت های مدیریت شهری محسوب می شود.

وی در دیدار و گفتگو با مسئول مرکز آتش نشانی کهریزک از نزدیک با مشکلات و ظرفیت های ویژه ایستگاه ها باخبر شد و از امکانات و تجهیزات موجود در ایستگاه های آتش نشانی شهرداری کهریزک بازدید کرد.

سرپرست شهرداری کهریزک؛ راه اندازی ایستگاه سوم آتش نشانی را یکی از مهمترین اقدامات مدیریت شهری با هدف ارتقای ضریب امنیت شهر عنوان کرد و گفت: خوشبختانه تاکنون مرکز آتش نشانی شهرداری کهریزک از نظر کمیت و کیفیت اندادرسانی و خدمات رسانی به شهروندان در بین مراکز آتش نشانی شهرداری های استان تهران از رتبه و جایگاه مطلوبی برخوردار بوده است و با راه اندازی ایستگاه سوم، شاهد کاهش زمان حضور آتش نشانان در محل حادثه و پوشش بیشتر و فراگیر امدادرسانی در نقاط مختلف شهر کهریزک خواهیم بود.

در پایان این دیدار؛ محمدی فرد و امیر هادی نژاد؛ رییس شورای اسلامی شهر کهریزک از زحمات امیر رمضانی؛ مسئول مرکز آتش نشانی شهرداری کهریزک قدردانی کرده و به آتش نشانان ایستگاه شماره یک و دو خداقوت گفتند.