۱۴۰۰/۰۲/۱۴
شب قدر؛ شب رسیدن به رستگاری است
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ حسین محمدی فرد سرپرست شهرداری کهریزک در پیامی سالروز شهادت حضرت علی(ع) را به تمامی شیعیان به ویژه اهالی ولایی شهر کهریزک تسلیت گفت.

شب قدر؛ شب رسیدن به رستگاری است

وی فرا رسیدن شب قدر را فرصتی ارزشمند برای راز و نیایش با حق تعالی و زدودن غبار گناه از دلهاست و در شب بیست و یکم ماه مبارک رمضان که متقارن با شهادت جانگداز امام شیعیان است دست بر آسمان می بریم  و برای فرج آقا امام زمان( عج) و رسیدن به رستگاری دعا می کنیم.

محمدی فرد افزود: هرچند امسال به دلیل شیوع ویروس منحوس کرونا و رعایت سلامت حال روزه داران عزیز از برگزاری مراسم پرشور احیا در مساجد و حسینیه ها معذوریم اما در مجموعه مدیریت شهرداری کهریزک این افتخار نصیبمان شده تا با مناسب سازی خیابان شهید حاج قاسم سلیمانی و برگزاری مراسم شب قدر،  فضای مناسبی را را برای شب زنده داری این شب های عزیز فراهم کنیم.

سرپرست شهرداری کهریزک باری دیگر سالروز شهادت حضرت علي ابن ابي طالب(ع) را تسلیت گفته و از  همکاران خود در مجموعه شهرداری و اهالی مومن و متعهد شهر کهریزک خواست تا برای درک عمیق این شب های عزیز، آمرزش گناهان و براورده شدن حاجات تمامی شیعیان جهان دعا کنند