۱۴۰۰/۰۲/۱۱
كارگران و معلمان موتور محركه توسعه و آبادانی كشور هستند
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ حسین محمدی فرد؛ سرپرست شهرداری روز جهانی کارگر و معلم را در پیامی تبریک گفت.

کارگران و معلمان موتور محرکه  توسعه و آبادانی کشور هستند

به گزارش روابط عمومی  شهرداری کهریزک؛ حسین محمدی فرد؛ سرپرست شهرداری روز جهانی کارگر و معلم را در پیامی تبریک گفت.

وی روز جهانی کارگر  را به تمامی کارگران زحمتکش و شهدای این قشر  تبریک‌گفت و یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری و هفته بزرگداشت مقام معلم را به تمامی معلمان به ویژه معلمان سخت کوش و متعهد شهر کهریزک تبریک گفت و خداقوت گفت.

سرپرست شهرداری کهریزک در ادامه افزود: معلمان تاثیرگذارترین قشر جامعه برای رشد و بالندگی ملت و ساخت آینده این مرز و بوم هستند و انشالله با تلاش وهمت همه معلمان صبور این سرزمین شاهد شکوفائی هرچه بیشتر نونهالان ودانش آموزان عزیز و سرافرازی ایرانی آباد و سربلند باشیم.

محمدی فرد؛ در ادامه خاطر نشان کرد: همانطور که معلمان عزیز نقش راهبردی و موثری در  پرورش فکر و ذهن جامعه دارند، کارگران نیز با جهد و تلاش بی وقفه در رونق چرخه اقتصاد کشور نقش آفرین هستند.

وی افزود: روز کارگر روز سپاس از مردان و زنانی است که  همواره بازوی توانمند و موتور محرکه تولید و پویایی اقتصادی در کشور به شمار می روند که با تلاش بی وقفه و بروز خلاقیت و نبوغ خود در عرصه کار و تولید صفحات زرین بی شماری را به تاریخ پرافتخار نظام جمهوری اسلامی ایران افزوده اند.

بدون شک ، افتخارات امروز شهرداری کهریزک مدیون و مرهون تلاش و همراهی جامعه کارگران عزیز این نهاد است و اگر موفقیت هایی در شهر صورت گرفته شود از برکت تلاش شبانه روزی این قشر تلاش گر است که زحمات تمامی عزیزان را قدر می نهیم