۱۴۰۰/۰۲/۰۸
چتر زیباسازی بر سر شهر كهریزك سایه افكند
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ وحید فروغی؛ معاون خدمات شهری شهرداری کهریزک از اجرای طرح زیباسازی مبادی ورودی و منظر عمومی شهرکهریزک خبر داد.

چتر زیباسازی بر سر شهر کهریزک سایه افکند

به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ وحید فروغی؛ معاون خدمات شهری شهرداری کهریزک از اجرای طرح زیباسازی مبادی ورودی و منظر عمومی شهرکهریزک  خبر داد.

وی در تکمیل این خبر گفت: به منظور اجرای طرح فراگیر چتر زیباسازی شهر، حدود سه هزار متر از  سازه ها و المان ها و مبلمان شهری رنگ آمیزی و جداره سازی شد.

معاون خدمات شهری شهرداری کهریزک اظهار داشت: در این طرح،  پایه ها و بخشی از رمپ ورودی پل شهدای قاسم آباد و سایر مبادی ورودی شهر، ایستگاه های تاکسی، دیواره های سطح شهر، المان های فرسوده و... رنگ آمیزی و زیباسازی شد.

فروغی خاطر نشان کرد: رنگ آمیزی سطح شهر تاثیر بسزایی در زیباسازی شهر و ایجاد نشاط و شادابی شهروندان دارد و در این طرح علاوه بر توجه به کیفیت رنگ مورد استفاده، طرح، رنگ و نقوش مورد استفاده نیز متناسب با ارزش های فرهنگی شهر انتخاب شده است که این دقت نظر، زیبایی دیداری و ماندگاری آن را دوچندان کرده است