۱۴۰۰/۰۲/۰۸
یام تبریك سرپرست شهرداری كهریزك به مناسبت روز ملی شورا
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ حسین‌محمدی فرد؛ سرپرست شهرداری کهریزک فرا رسیدن نهم اردیبهشت ماه، روز ملی شورا را به تمامی اعضای شوراها به ویژه اعضای شورای اسلامی شهر و بخش کهریزک تبریک‌گفت.

پیام تبریک سرپرست شهرداری کهریزک به مناسبت روز ملی شورا

وی با اشاره به ارزش کلامی واژه شورا گفت: شورا نهادی مقدس است و رسالت آن برگرفته از مبانی دین مبین اسلام است و این نهاد امروزه  قانون پویا و متمدنی است که بر اساس تحقق دموکراسی اسلامی و هم اندیشی، امید  و همدلی را در دل مردم روشن کرده است و این فرصت را در اختیار آحاد مردم جامعه قرار داده تا سرنوشت شهر و روستایشان به دست خودشان رقم بزنند.

محمدی فرد اظهار داشت: اعضای محترم شورای اسلامی شهر کهریزک  با وظیفه شناسی و توجه به اصل دانش محوری و مردم سالاری در دوره ۴ ساله شورا در حل مشکلات شهر تلاش نموده و با کفایت و درایت در مسیر تبلور جامعه شهروند مدار و شکوفایی، عمران و آبادانی شهر تلاش و کوشش فراوانی داشته اند و امید است با همدلی و همبستگی تمامی اعضای شورا و تعامل ارزشمندشان با مدیریت شهرداری در این مدت زمان باقیمانده از دوره پنجم مدیریت شوراها در خدمت شهروندان مومن و با اخلاص شهر و ارائه خدمات ارزشمند مضاعفی  به این عزیزان باشیم. وی در پایان باری دیگر روز ملی شوراها را به تمامی اعضای شوراهای اسلامی شهر کهریزک تبریک و تهنیت گفت