۱۴۰۰/۰۲/۰۸
پیام تبریك سرپرست شهرداری كهریزك به مناسبت میلاد باسعادت امام حسن مجتبی علیه السلام
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ حسین محمدی فرد؛ سرپرست شهرداری کهریزک فرا رسیدن میلاد فرخنده و مبارک امام حسن مجتبی(ع) را به تمامی شیعیان به ویژه اهالی ولایی شهر کهریزک تبریک گفت.

پیام تبریک سرپرست شهرداری کهریزک به مناسبت میلاد باسعادت امام حسن مجتبی علیه السلام

به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ حسین محمدی فرد؛ سرپرست شهرداری کهریزک فرا رسیدن میلاد فرخنده و مبارک امام حسن مجتبی(ع)  را به تمامی شیعیان به ویژه اهالی ولایی شهر کهریزک تبریک گفت.

وی افزود: نیمه ماه مبارک رمضان آکنده از عطر سخاوت و کرم دومین پیشوای شیعیان جهان، کریم آل طاهاست که  سالروز ولادتشان به نام روز اکرام و ایتام نامگذاری شده است و انشالله با همت تمامی مسلمانان و دوستداران اهل بیت عصمت و طهارت( ع) و پیروی از سیره اخلاقی ایشان، شاهد نهادینه شدن  فرهنگ حمایت از نیازمندان، ایتام و فقرا را در جامعه اسلامی باشیم.

سرپرست شهرداری کهریزک در ادامه این پیام اظهار داشت: این عید فرخنده در ماه مبارک رمضان فرصت گرانقدری برای ترویج فرهنگ الهی اکرام و مشارکت بیشتر نیکوکاران در امورات خیریه و کمک به نیازمندان است و انشالله بتوانیم با الگو پذیری از سیره اخلاقی امامان بزرگوار در جهت حمایت از نیازمندان و زدودن غبار فقر از چهره جامعه گام برداریم