۱۴۰۰/۰۲/۰۴
پاكسازی فضای عمومی شهر كهریزك از مشاغل مزاحم
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ وحید فروغی معاون خدمات شهری این شهرداری با اعلام این خبر گفت: متاسفانه اخیرا یک واحد بزرگ تولید و فروش پالت های چوبی در اراضی بدون کاربری شهر کهریزک در مجاورت جاده قدیم تهران قم به طور غیر قانونی و بدون مجوز، فعالیت داشت که با توجه به غیر مجاز بودن فعالیت این صنف، چندین بار اخطار و تذکر لازم جهت جمع آوری ملزومات فروش پالت که مساحت قابل توجهی را اشغال کرده بود، به فعالان این واحد ، ارائه شد اما متاسفانه هیچ اقدامی جهت جمع آوری فعالیت کارگاه صورت نگرفت.

وحید فروغی؛ معاون خدمات شهری شهرداری کهریزک از اجرای طرح پاکسازی شهر از مشاغل مزاحم و آلاینده خبر داد

به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ وحید فروغی معاون خدمات شهری این شهرداری با اعلام این خبر گفت: متاسفانه اخیرا یک واحد بزرگ تولید و فروش پالت های چوبی در اراضی بدون کاربری شهر کهریزک در مجاورت جاده قدیم تهران قم به طور غیر قانونی و بدون مجوز، فعالیت داشت که با توجه به غیر مجاز بودن فعالیت این صنف، چندین بار اخطار و تذکر لازم جهت جمع آوری ملزومات فروش پالت که مساحت قابل توجهی را اشغال کرده بود، به فعالان این واحد ، ارائه  شد اما متاسفانه هیچ اقدامی جهت جمع آوری فعالیت کارگاه صورت نگرفت.

معاون خدمات شهری شهرداری کهریزک اظهار داشت: فعالیت واحد پالت فروشی علاوه بر استقرار در اراضی بدون کاربری  و بهره برداری غیر قانونی از آن، آلایندگی محیطی و منظر دیداری شهر را در برداشته است و باتوجه به انبار حجم قابل توجهی چوب و الوار در فضایی نامناسب و عدم رعایت اصول ایمنی، در صورت بروز کوچکترین جرقه ای،  احتمال وقوع حریقی بزرگ وجود داشت که باتوجه به این ادله و تاکید مدیریت شهری شهرداری و بخشداری کهریزک مبنی بر جمع واحد مذکور،  پس از بی توجهی  مالک به اخطارهای شهرداری کهریزک، با دریافت دستور قضایی و با حضور نمایندگان دادگاه، شهرداری، بخشداری و نیروی انتظامی این واحد آلاینده از سوی اکیپ واحد انضباط شهری شهرداری کهریزک جمع آوری و محیط پاکسازی شد