۱۴۰۰/۰۱/۲۵
پیام سرپرست شهرداری كهریزك به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارك رمضان
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ حسین محمدی فرد سرپرست شهرداری کهریزک در پیامی به این شرح حلول ماه رمضان ماه میهمانی خدا را تبریک گفت. وی خاطر نشان کرد: ماه رمضان، بهار قرآن، ماه فضایل و ماه ضیافت بیکران الهی است که حلول شکوهمندش به دل های مشتاق مومنان روزه دار لحظه وصال را بشارت می دهد. رمضان فرارسید و بندگان خدا را به ضیافت عشق و دل دادگی با معبود دعوت نمود. اين ماه فرصتي براي آزمودن خويش در برابر نفس هاي دنيوي و مجالي براي پاكيزه شدن از هرگونه گناه می باشد و چه خوب است كه از ماه ميهماني و مهرباني خداوند كمال استفاده را نماييم.

پیام سرپرست شهرداری کهریزک به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان

محمدی فرد افزود: در این ماه برای بندگان ،سفره ای به وسعت بخشندگی خدا پهن شده و اگر لایق باشم تحول در رمضان یک تحولِ بزرگ است، تحولی از خویشتن به پروردگار، رهایی از منیّت برای نیل به آدمیت، از بی‌قیدی به مسئولیت، فرصتی مغتنم برای خدایی و آسمانی شدن، برای پیدا کردن گمشده‌های درون، گمشده‌هایی که اگر آنها را بشناسیم و پیدایشان کنیم در واقع واژه اشرف مخلوقات را درک کرده ایم .

وی در پایان گفت: اینجانب ضمن تبریک و تهنیت فرا رسیدن این ایام پربرکت ، از درگاه حق تعالی آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما عزیزان را مسألت می نمایم و امیدوارم با بهره گیری معنوی از لیالی پرفضیلت ماه مبارک رمضان و عمل به آنها همواره نقش مؤثری در توسعه، پیشرفت و آبادانی شهر کهریزک ایفاء نمایم