۱۴۰۰/۰۱/۰۸
پیام تبریك سرپرست شهرداری كهریزك به مناسبت عید خجسته نیمه شعبان
حسین محمدی فرد؛ سرپرست شهرداری کهریزک در پیامی فرا رسیدن سالروز میلاد باسعادت امام مهدی(عج) را به تمامی‌شیعیان و دوستداران آن حضرت و اهالی ولایت مدار شهر کهریزک تبریک و تهنیت گفت و اظهار داشت: ماه شعبان، ماه منسوب به پیامبراعظم(ص) و ماه دعا ودنیایش است و در این ماه و در اوج آن نیمه ماه که مصادف با میلاد خجسته منجی عالم بشریت می باشد، سفره رحمت الهی برای همه بندگان گسترده است که باید از آن بهره کافی ببریم.

پیام تبریک سرپرست شهرداری کهریزک به مناسبت عید خجسته نیمه شعبان

سرپرست شهرداری کهریزک در ادامه افزود: سالروز این میلاد خجسته به نام سربازان گمنام امام زمان(عج) مزین شده است و عزیزان و فعالان این حوزه همواره در عین گمنامی، یکی از ارکان مستحکم و شکست ناپذیر نظام در دفاع از آرمان ها و ارزش های انقلاب اسلامی بوده و همواره در حساس ترین دوران، با درایت و هوشمندی خود، توطئه های دشمنان ایران اسلامی را یکی پس از دیگری با شکست مواجه نموده اند که وظیفه خود میدانم به نمایندگی از همه مدیران و مسئولان شهر کهریزک این عید مبارک را خدمت سربازان گمنام امام زمان(عج) تبریک و خداقوت عرض کنم و از خداوند منان ظهور آقا امام زمان منجی عالم بشریت را آرزومندم.