۱۴۰۰/۰۱/۰۷
آغاز سال ۱۴۰۰ با دیدار و تجلیل از خانواده معظم شهدای كهریزك
حسین محمدی فرد؛ سرپرست شهرداری کهریزک به همراه اعضای شورای اسلامی شهر کهریزک و معاون بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان ری از خانواده شهدای شهر کهریزک دیدار و دلجویی بعمل آوردند.

آغاز سال ۱۴۰۰ با دیدار و تجلیل از خانواده معظم شهدای کهریزک

سرپرست شهرداری و اعضای شورای اسلامی شهر کهریزک سال ۱۴۰۰ را با دیدار از خانواده معظم شهدا آغاز کردند.

محمدی فرد، ضمن گرامیداشت سال نو و آرزوی پیروزی و بهروزی برای همه مردم فهیم و شریف شهر کهریزک گفت: اگر امروز ما این فرصت را در اختیار داریم تا  فرا رسیدن نوروز را جشن بگیریم این آارامش و امنیت را مدیون از خودگذشتگی شهدا و خانواده معززشان هستیم و همزمان با فرا رسیدن سال جدید وظیفه خود می دانیم تا با دیدار از خانواده معظم شهدا یاد و خاطر شهیدان این شهر را گرامی بداریم.

سرپرست شهرداری کهریزک افزود: بنا به  فرمایش مقام معظم

رهبر انقلاب اسلامی سال ۱۴۰۰ به نام سال «تولید؛ پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها» نامگذاری و مزین شده است و امسال همچون دو سال اخیر که ایشان به مقوله تولید و خودکفایی تاکید داشته اند، در حوزه مدیریت شهرداری کهریزک تلاش و تدبیر لازم را به کار می بندیم تا بتوانیم در مسیر تحقق این شعار ارزشمند و کاربردی گام برداریم و بی شک امروز پشتیبانی و مانع زدایی از تولید، جهاد و رسالتی است که همه ما برعهده داریم و انشالله بتوانیم با خدمت به مردم و هموار کردن راه تولید و رسیدن به خودکفایی راه و هدف  شهدا را ادامه دهیم.