۱۴۰۰/۰۱/۰۷
تجلیل‌ مدیریت شهرداری و شورای اسلامی شهر كهریزك از فرمانده ناحیه مقاومت بسیج حضرت روح الله
حسین محمدی فرد؛ سرپرست شهرداری کهریزک در دیدار با سرهنگ پاسدار کاشفی گفت: روز پاسدار؛ روز تبلور دفاع از اهداف و ارزش های متعالی اسلامی است و مجاهدت ها و از خود گذشتگی های پاسداران عزیزی است که در مکتب امام حسین( ع) و یاران باوفایش درس ایثار و رشادت آموخته اند.

تجلیل‌ مدیریت شهرداری و شورای اسلامی شهر کهریزک از فرمانده ناحیه مقاومت بسیج حضرت روح الله

به مناسبت فرا رسیدن اعیاد شعبانیه و روز  میلاد با سعادت حضرت امام حسین( ع) که به نام پاسدار مزین شده است، سرپرست شهرداری و اعضای شورای اسلامی شهر کهریزک به دیدار سرهنگ پاسدار کاشفی؛ فرمانده ناحیه مقاومت بسیج حضرت روح الله( ره) رفته و از زحمات و تلاش بی وقفه وی در حوزه پاسداری از ارزش های بسیج قدردانی کردند.

وی از مجاهدت های بسیجی وار سرهنگ‌پاسدار کاشفی در حوزه مدیریت ناحیه مقاومت بسیج و تسری ارزش های انقلاب و ترویج آرمان های امام خمینی( ره) در سایه ولایت رهبری در شهر کهریزک را ارج نهاد و با اهدای لوح و هدیه از وی تجلیل بعمل آورد.