۱۳۹۹/۱۲/۳۰
پیام تبریك سرپرست شهرداری كهریزك به مناسبت سال نو
مهندس حسین محمدی فرد، سرپرست شهرداری کهریزک در پیامی فرا رسیدن سال نو و نوروز باستانی را به تمام مردم ایران اسلامی به ویژه اهالی فهیم و شریف شهر کهریزک تبریک گفت.

پیام تبریک سرپرست شهرداری کهریزک به مناسبت سال نو

کهریزک در ۱۴۰۰ متحول  می شود

محمدی فرد؛ بهار را یکی از باشکوه ترین جلوه های رحمانی در جهان هستی برشمرد و گفت:نوروز حلقه پیوند بین میراث فرهنگ و تمدن ایران زمین با دین مبین اسلام است که واژه هایی چون صله ارحام، تفکر، نوآوری، سر زندگی، پاکی ، نظافت و تعاملات اجتماعی را معنا و مفهوم می بخشد.

سرپرست شهرداری کهریزک افزود: سال ۱۳۹۹ به دلیل شیوع ویروس کویید ۱۹ و به خطر افتادن سلامت مردم، سالی سخت و سرشار از نگرانی بود اما خوشبختانه همه مردم با رعایت پروتکل های بهداشتی و توجه به توصیه های ستاد ملی کرونا تلاش و عزمی ملی را برای قطع زنجیره کرونا به کار بستند و باعث خرسندی است که اکنون در وضعیت مناسبی از آمار ابتلا به کویید ۱۹ قرار داریم اما دستیابی به این آمار، دلیل بر بی توجهی به توصیه های بهداشتی و عدم رعایت فاصله گذاری های اجتماعی نیست و انشالله در سال جدید نیز با ادامه این مسیر تا رسیدن به سلامت کامل همقدم و همراه باشیم.

محمدی فرد در ادامه پیام تبریک نوروزی افزود: یکی از مهمترین دغدغه های  مدیریت شهرداری کهریزک توجه به مقوله مهم معیشت کارکنان است از این رو بر اساس مصوبه شورای اسلامی شهر کهریزک در آستانه سال جدید، کمک هزینه معیشتی  به تمامی کارکنان شهرداری در حوزه های مختلف اداری و خدماتی اعطاء شده است که این هدیه نوروزی در راستای حمایت از کارکنان و قدردانی از زحمات و تلاش بی وقفه شان برای خدمت به شهروندان پیش بینی شده است.

وی خاطر نشان کرد: سال ۱۳۹۹ برای مجموعه مدیریت شهری شهرداری کهریزک سالی توام با  سختی‌ها و گشایش‌ها،  کامیابی‌ها و تجربه‌های تلخ و شیرین همراه بود و امیدوارم در سال پیش‌رو شهر کهریزک  بیش از گذشته با همت و کار مداوم کارکنان و مدیران شهرداری و مشارکت و همدلی مردم در مسیر رشد و تعالی قرار بگیرد و  اینک در آستانه سال نو بار دیگر نیازمند وحدت و همدلی همه شهروندان گرامی برای تحقق آرزوها و آرمان های مشترک مان هستیم و امیدوارم سال نو، سالی سرشار از موفقیت و سربلندی و احسن حال برای همگان باشد.