۱۳۹۹/۱۲/۰۶
برپایی كارگاه آموزشی مذاهب و فرق نوظهور در شهرداری كهریزك
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ علی یحیی پور؛ شهردار کهریزک با اعلام این خبر گفت: این کارگاه آموزشی با هدف افزایش آگاهی و شناخت معاونین و مسئولین از مذاهب و فرق نوظهور برگزار شد.

برپایی کارگاه آموزشی مذاهب و فرق نوظهور در شهرداری کهریزک

کارگاه آموزشی و آگاه بخشی در خصوص مذاهب و فرق نوظهور با حضور مدیران و مسئولین در شهرداری کهریزک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ علی یحیی پور؛ شهردار کهریزک با اعلام این خبر گفت: این کارگاه آموزشی با هدف افزایش آگاهی و شناخت معاونین و مسئولین از  مذاهب و فرق نوظهور برگزار شد.

وی افزود: در این کارگاه آموزشی آسیب های اعتقادی و مذهبی فرق نوظهور در بین مردم به ویژه جوانان و نوجوانان احصاء شده و روشنگری های لازم درخصوص شناخت و تفکیک باورهای مذهبی درست و نادرست به مخاطبان ارائه داده شد.

کارگاه آموزشی مذاهب و فرق نوظهور به میزبانی شهرداری کهریزک و به پیشنهاد جلال حمزه مسئول واحد فرهنگی شهرداری و شورای اسلامی شهر کهریزک برگزار شد.