۱۳۹۹/۱۰/۳۰
اجرای طرح عقب نشینی دیوار آموزش پرورش كهریزك با هدف تعریض جاده قدیم تهران قم
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ علی یحیی پور؛ شهردار کهریزک با اعلام این خبر گفت: در توافقی که بین مدیریت شهری و آموزش و پرورش شهر کهریزک منعقد شده بود، مقرر شده بود که در ازای اعطای امتیازاتی از سوی شهرداری به این نهاد آموزشی، دیوار منتهی به جاده قدیم تهران قم تملک و تخریب شود که هم اکنون در این جلسه ضرورت هرچه سریعتر دیوار و تعریض خیابان مورد تاکید قرار گرفت.

جلسه هم اندیشی شهرداری کهریزک با مسئولان آموزش پرورش کهریزک درخصوص عقب نشینی دیوار آموزش پرورش و تعریض خیابان جاده قدیم تهران قم برگزار شد.

وی افزود: در این جلسه هم اندیشی مقرر شد ، پس از انتخاب کارشناس مربوطه اقدامات قانونی و عمرانی تخریب و عقب نشینی دیوار آموزش پرورش در دستور کار قرار بگیرد.

شهردار کهریزک خاطر نشان کرد: اجرای این طرح منجر به تعریض معبر جاده قدیم تهران قم، روان سازی ترافیک این معبر پرتردد در مبادی ورودی خیابان شهید مصطفوی را دربر دارد.