۱۳۹۹/۰۸/۲۹
پیام شهردار كهریزك به مناسبت فر رسیدن هفته بسیج
علی یحیی پور افزود: بی شک فرمان تاریخی حضرت امام خمینی (ره) مبنی بر تشکیل بسیج مستضعفان به عنوان مردمی‌ترین و اصیل‌ترین نهاد انقلابی، برآیند نگاه عمیق و پیامبرگونه ایشان به آینده انقلاب اسلامی ایران بوده است و اکنون با گذشت ۴ دهه از تشکیل این نهاد؛ بسیج یکی از نهادهای تاثیر گذار و فراگیر جامعه محسوب می شود.

پیام شهردار کهریزک به مناسبت فر رسیدن هفته بسیج

شهردارکهریزک فرا رسیدن هفته بسیج را به تمامی بسیجیان همیشه درصحنه شهر کهریزک و کارکنان بسیجی شهرداری تبریک گفت.

وی خاطرنشان کرد: امروزه بسیج علاوه بر اینکه به عنوان یک الگوی تمام عیار اخلاق و روحیه ایثارگری معرفی شده است نیروهایی که روحیه بسیجی دارند در حوزه های اجرایی هم نقش موثری ایفا می کنند و همواره در تمامی امور فرهنگی، ورزشی و حتی خدماتی و عمرانی برای خدمت رسانی به مردم بدون هیچ ادعایی پیشگام هستند.

شهردار در ادامه افزود: درعصر حاضر و پس از پایان دوران جنگ، همچنان کارکرد این نهاد مقدس پایان نیافته و این شجره طیبه تا به امروز با جوانان برومندش پله‌های پرافتخار علم و فن‌آوری را از آن خود کرده است و در تمامی عرصه‌ها مایه سربلندی و سرافرازی ملت بزرگ ایران شده است.

وی در پایان هفته بسیج را به همکاران بسیجی خود در مجموعه مدیریت شهری کهریزک تبریک گفت و برای تمامی بسیجیان آرزوی توفیق و کامیابی روزافزون داشت.