۱۳۹۹/۰۵/۱۶
پیام شهردار كهریزك به مناسبت عیدسعید غدیر خم
علی یحیی پور؛ شهردار کهریزک در پیامی فرا رسیدن روز سعید عید غدیر را به تمامی شیعیان به ویژه اهالی شریف و ولایت مدار شهر کهریزک شادباش گفت.

پیام شهردار کهریزک به مناسبت عیدسعید غدیر خم

عید غدیر، سرآغاز امامت در مسیر نبوت است

وی روز عید غدیر را روز ولایت و امامت و سرآغاز امامت در مسیر نبوت برشمرد و گفت: بررسی تاریخ اسلام حکایت از آن دارد که کمال و سعادت انسان در  عشق به ولایت تداعی می یابد و عید سعید غدیر، نقطه عطف و ماندگار ولایت پذیری امت اسلامی از صدر اسلام تاکنون است.

شهردار کهریزک در ادامه این‌پیام اظهار داشت: امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا برگزاری جشن و آیین دیدار از خانواده سادات دربین مردم برگزار نمی شود اما سادات بزرگوار و سایر عاشقان آن امام همام می توانند با مشارکت در طرح ارزشمند کمک مومنانه و اعطای عیدی به نیازمندان این سنت نیکو و پسندیده را در مسیر سیره امام علی(ع) به جا آورند.

یحیی پور در پایان باری دیگر فرا رسیدن این عید فرخنده را به اهالی مومن و متعهد و ولایت مدار شهر کهریزک تبریک و تهنیت گفت.