۱۳۹۹/۰۵/۰۶
اجرای طرح پاكسازی محل دپوی پسماندهای حجیم شهركهریزك
علی یحیی پور؛ شهردار کهریزک دربازدید از محل دپوی زباله و نخاله در محدوده بوستان سلامت شهر کهریزک گفت: باتوجه به مستندات و گزارش های دریافتی این قطعه زمین  دارای مالک شخصی و فاقد حصار و دیوار می باشد که متاسفانه به دلیل تخلیه غیرمجاز زباله و نخاله های حجیم مورد بهره برداری زباله گردها و افراد سودجو قرار گرفته است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک

اجرای طرح پاکسازی محل دپوی پسماندهای حجیم شهرکهریزک

وی با اشاره به سابقه کاربری این زمین گفت: در سالهای اخیر به دلیل عدم‌پذیرش زباله های تفکیک نشده از سوی مرکز آرادکوه، بخشی از پسماندهای حجیم مانند مبل و کمدهای چوبی به همراه بخشی از زباله های جمع آوری شده از سایر نقاط شهرستان برای تفکیک به این محل انتقال داده میشد و پس ازجداسازی جهت تسریع پروسه پردازش زباله به مرکز آرادکوه منتقل می شد اما در سال ۱۳۹۸ پس از وقوع آتش سوزی در این‌محل، رایزنی های لازم  از سوی معاونت خدمات شهری با مدیریت مرکز پسماند آرادکوه انجام شده و مقرر شد به منظور جلوگیری از آلایندگی محیط، تمامی پسماندهای جمع آوری شده از سطح شهر و نقاط همجوار و حاشیه شهر کهریزک مستقیما در آرادکوه تخلیه شود که پس از اجرای این طرح، منطقه مورد نظر از سوی معاونت خدمات شهری شهرداری کهریزک پاکسازی و بقایای زباله ها و نخاله ها جمع آوری شد اما متاسفانه باتوجه به عدم وجود دیوار در این زمین برخی از افراد سودجو همچنان زباله ها را  به طور غیر قانونی از سطح شهرستان جمع آوری و  در این محل تخلیه می کنند و شبانه با سوزاندن پسماندها اقدام به تفکیک زباله ها می کنند.

شهردار کهریزک افزود: شهر کهریزک به دلیل واقع شدن در نقطه جنوبی استان تهران و همجوار بودن با مرکز پسماند آرادکوه ناخودآگاه محل سرریز بسیاری از مشکلات و چالش های پایتخت و شهرستان ری  از جمله زباله سوزی، تجمع سگهای بی صاحب و ... می باشد در حالیکه وجود  این مشکلات ناشی از سوء مدیریت شهرداری نیست بلکه معضلاتی است که به پیکره این شهر تحمیل می شود.

یحیی پور اظهار داشت: در طول شبانه روز به طور میانگین ۱۰ الی ۱۲ تن زباله با رعایت اصول زیست محیطی  از سطح محلات شهر کهریزک جمع آوری شده و در محل باغ شهرداری دپو و پس از تفکیک به مرکز آرادکوه منتقل می شود که این اقدام با نظارت کامل نیروهای خدمات شهری انجام شده و  آلایندگی محیطی آن کنترل شده است.