شنبه, 18 مرداد 1399
     ۱۳۹۹/۰۴/۳۱
قوانین آپارتمان نشینی،  محور چالش مجازی برای شهروندان كهریزك
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ سعید رافضی با اعلام این خبر گفت: یکی از مهمترین رویکرد های مدیریت شهری در شهرداری کهریزک آموزش مسائل فرهنگی و اجتماعی است که این امر با روش های گونانون من جمله برگزاری مسابقات و سرگرمی ها صورت می گیرد.

قوانین آپارتمان نشینی،  محور چالش مجازی برای شهروندان کهریزک
سعید رافضی از برگزاری مسابقه «برمدار قانون» با رویکرد فرهنگ آپارتمان نشینی برای شهروندان شهر کهریزک از اول تا دهم مرداد ماه سال جاری خبر داد

مسئول واحد روابط عمومی افزود:با توجه به گستردگی روز افزون آپارتمان نشینی در شهر کهریزک، این مسابقه  با هدف آشنایی شهروندان با قوانین و مقررات برگزار خواهد شد که به دلیل شیوع بیماری کرونا  و پروتکل های جدید وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران تمامی مراحل این مسابقه بصورت اینترنتی برگزار میگردد . وی از علاقه مندان خواست جهت شرکت در مسابقه، به سایت شهرداری کهریزک به آدرس www.shahrdari-kahrizak.ir  مراجعه نمایند.