شنبه, 18 مرداد 1399
     ۱۳۹۹/۰۴/۲۸
با حصول هماهنگی های لازم، معبر توت سفید بصورت رسمی باز شد
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ حسین محمدی فرد با اعلام این خبر افزود یکی از بزرگترین مشکلات منطقه صنعتی احمد آباد نداشتن یک ورودی مناسب و در خور بوده که شهرداری کهریزک بعد از انجام مطالعات گسترده برای جا نمایی این معبرپر تردد، طرح را بصورت عملیاتی درآورد.

با حصول هماهنگی های لازم، معبر توت سفید بصورت رسمی باز شد

در راستای رسیدگی به مشکلات صنعت گران و صاحبان صنوف منطقه صنعتی احمد آباد و با توجه به توافقات صورت گرفته فی ما بین شهرداری کهریزک و پلیس راهور، این پروژه بصورت رسمی افتتاح گردید.

معاون فنی شهرسازی و عمران شهرداری کهریزک اظهار داشت: بعد از اتمام پروژه، این معبر به دلایل فنی بسته ماند تا اینکه پس از حصول موافقت های نهایی ولازم  با پلیس راهور پروژه «توت سفید» به بهره برداری رسید.