شنبه, 18 مرداد 1399
     ۱۳۹۹/۰۴/۲۴
مبارزه با آفات از طریق جذب كننده ها، جایگزین استفاده از سموم
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ وحید فروغی معاون خدمات شهری شهرداری کهریزک با اعلام این خبر گفت: با توجه به فرا رسیدن فصل تخم گزاری سفید بالک ها و افزایش جمعیت این آفت در ماه های مرداد و شهریور، واحد فضای سبز با استفاده از جذب کننده ها و کارت زرد حشرات به مبارزه با آفات پرداخت.

وحید فروغی معاون خدمات شهری شهرداری کهریزک از آغاز طرح مبارزه با آفات و در راس آن سفید بالک ها خبر داد.

فروغی خاطر نشان کرد: این نوار ها که به مواد آرماتیک یا معطر آغشته هستند موجبات جذب حشرات را به همراه داشته و تاثیر چشم گیری در از بین بردن این آفات دارند و جایگزین مناسبی برای سموم که مشکلات عدیده ای را به همراه دارند محسوب می شود.