شنبه, 18 مرداد 1399
     ۱۳۹۹/۰۴/۲۱
بوستان ها و اماكن ورزشی شهر كهریزك تعطیل شد
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ یحیی پور شهردار و رئیس ستاد مدیریت بحران شهرکهریزک با اعلام این خبر گفت: با توجه به شکل گیری موج دوم شیوع کرونا و همچنین اهمیت سلامت شهروندان، رفتن به بوستان ها و استفاده از اماکن ورزشی به حالت معلق درآمد.

بوستان ها و اماکن ورزشی شهر کهریزک تعطیل شد

با عنایت به مصوبات ستاد ملی مدیریت کرونا و قرار گرفتن شهر کهریزک در وضعیت نارنجی،  شهردارکهریزک دستور تعطیلی کلیه بوستان ها و اماکن ورزشی شهر کهریزک را صادر کرد.

یحیی پور در ادامه از شهروندان در خواست کرد، با رعایت پروتکل های وزارت بهداشت و سازمان بهداشت جهانی که در راس همه آنها استفاده از ماسک و شستشوی مداوم دست هاست شهرداری را در مبارزه هرچه بهتر با این ویروس یاری نمایند.