شنبه, 18 مرداد 1399
     ۱۳۹۹/۰۴/۱۷
حل مشكلات انبار داران محورمذاكرات مجمع هفتگی شورای اسلامی شهر كهریزك
سعید رافضی مدیر واحد روابط عمومی شهرداری با اعلام این خبر گفت:  با توجه به طرح مشکلات صاحبان صنف انبار داری، مجمع هفتگی شورای اسلامی شهر با حضور شهردار،انبارداران و محوریت عوارض های انبارداری و رفع مشکلات این صنف تشکیل شد.

حل مشکلات انبار داران محورمذاکرات مجمع هفتگی شورای اسلامی شهر کهریزک

وی افزود: بعد از طرح مشکلات توسط انبار داران، مجمع هفتگی اعضای شورای اسلامی با حضور شهردار برگزار شد.

مدیر روابط عمومی اظهار داشت: هادی نژاد رئیس شورای اسلامی شهر در ابتدا هفته دهیاری ها و شهرداری ها را به شهردار کهریزک تبریک گفت وبرای ایشان و همچنین کلیه زحمت کشان شهرداری ها و دهیاری ها آرزوی سلامتی و بهروزی نمود. در ادامه این جلسه مصوبات قبلی و مشکلات شهر مورد برسی قرار گرفت و در پایان مصوبات و صورت جلسه ای به امضای حاضرین درآمد.