شنبه, 18 مرداد 1399
     ۱۳۹۹/۰۴/۱۷
دیدار امام جمعه هشتگرد با شهردار كهریزك

دیدار امام جمعه هشتگرد با شهردار کهریزک
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ علی یحیی پور شهردار کهریزک با اعلام این خبر افزود: امام جمعه هشتگرد و هیئت همراه با حضور در دفتر شهرداری هفته شهرداری و دهیاری را به ایشان تبریک گفته وبه تبادل نظر در مورد مسائل شهری پرداختند.

امام جمعه هشتگرد اظهار داشت: دهیاری ها و شهرداری ها پایه ها و ریشه های جامعه کلان را شکل می دهند و از این بابت در توسعه ملی نیز باید توجه ویژه ای به این ارگان ها داشته باشیم.

ایشان در پایان به سیره و روش کاری شهید والا مقام مهدی باکری که الگوی شهرداران و جهادگران است اشاره کرد و برای شهردار و کارکنان شهرداری آرزوی سلامتی و توفیق روز افزون نمودند.